Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" zahájilo zimní přípravu

04.03.2024 20:39
V sobotu jsme na soustředění v Českém Dubu sehráli přátelské utkání s mužstvem Rozstani. Ac na soustředění byla ucast velka, k zapasu jsme nakonec kvuli zdravotnim nebo jiným problémům nastoupili v celem dost kombinovane sestave v poctu 4 kluku na střídání. Dalším a velice zajimavym paradoxem bylo to, ze soupeř nastoupil s mužstvem hrajici A tridu, ve které jsou dokonce na prvnim miste.
Do zápasu jsme nastoupili nebojacne a celych cca 20 minut jsme  statecne vzdorovali. Pote se soupeř 3x prosadil. I přesto nasi některi kluci podali zajimavy vykon a například Luboš Kopecký se dokázal prosadit i gólove
Druhy poločas soupeř vyměnil cca 5-6 hracu, ale přesto uz zcela jasne dominoval, jelikož kluci byli borci z A tridy z prvního poločasu slusne   utahani a my naopak dohrávali s jednim stridajicim hracem
Skore se zastavilo na stavu 7:1 po poločase 3:1
Myslím, ze hlavne pro naše dorostence to byla výborná konfrontace ve všech směrech.
V sobotu jsme na soustředění v Českém Dubu sehráli přátelské utkání s mužstvem Rozstání. Ač na soustředění byla účast velká, k zápasu jsme nakonec kvůli zdravotním nebo jiným problémům nastoupili v celkem dost kombinované sestavě se 4 hráči na střídání. Dalším a velice zajímavým paradoxem bylo to, že soupeř nastoupil s mužstvem hrající A třídu, ve které jsou dokonce na prvním místě. Byli jsme tak příjemným sparingpartnerem před jejich oslavou v místním podniku.
Do zápasu jsme nastoupili nebojácně a celých 20 minut jsme statečně vzdorovali. Poté se soupeř 3x prosadil. I přesto naši kluci podali zajímavý výkon a Luboš Kopecký se dokázal prosadit i gólově.
Druhý poločas soupeř vyměnil cca 5-6 hráčů, ale přesto už jasně dominoval, naše únava z tréninků a z vysokého tempa soupeře z první půle se projevila a dohrávali s jedním střídajícím hráčem.
Skóre se zastavilo na stavu 7:1 po poločase 3:1.
Myslím, že hlavně pro naše dorostence to byla výborná konfrontace ve všech směrech.
Více informací zde.
 

—————

Zpět