Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" se vrací z Poříčí se 7 inkasovanými góly

06.11.2023 18:18

V sobotu jsme nastoupili do zápasu proti dosavadnímu lídrovi soutěže. Domácí nám ihned ukázal, kdo bude na hřišti kralovat. Už v páté minutě jsme obdrželi první branku a o dalších pět minut Poříčí své vedení ještě zvýšilo z pokutového kopu. Nakonec jsme se i my dočkali gólu. Po riskantní rozehrávce podjel balón pod kopačkou domácího brankáře a skončil v síti. Poříčí se ale nenechalo rozhodit a odpověděli dalšími dvěma góly. I přesto, že jsme se také dostávali do pěkných brankových příležitostí, nedařilo se nám vývoj zápasu zvrátit na naši stranu. Světlý okamžik přišel ve 26. minutě. Honza Duong vyslal střelu na zadní tyč, na kterou byl brankář krátký. Domácí však stihli opět rychle odpovědět a do konce první půle přidali další dva góly.

Druhá půle už tolik branek nepřinesla. Hra se uklidnila a domácí věděli, že jim stačí pohlídat si vedení. Několik akcí bylo vidět na obou stranách, ale jediný gól padl v 80. minutě po rohovém kopu domácích. Balón po několika odrazech v pokutovém území skončil za zády brankáře a domácí tak zvýšili na konečných 7:2. Více informací zde.

V neděli nás čeká poslední podzimní utkání proti Úročnici, se kterou se popereme o páté místo v tabulce. Výkop proběhne ve 14:00.

—————

Zpět